Кои сме ние

Easy Cruises Ltd извършва своята дейност с пълното седействие на Easy Consult Ltd. - един от лидерите в сферата на човешките ресурси на българския пазар. Нашите специалисти подбор на персонал можете да откриете във всички офиси в страната – Варна, Бургас, Пловдив, София. Тук ще ви представим и тези от тях, които са специализирани в подбора за океански и речни круизни кораби и хотелски персонал в България и чужбина. Те са усмихнати, отговорни и са готови да ви помогнат с информация за компаниите, изисквания за свободни работни места, съвети за интервю, подпомагане при подготовка на документи и пътуване. Можете да им се обадите директно или да ни пишете на shipjobs@easyconsultbg.com! И не забравяйте, че услугите ни са напълно безплатни за кандидатите

Нашият екип

Нашите специалисти подбор на персонал можете да откриете във всички офиси в страната – Варна, Бургас, Пловдив, София. Тук ще ви представим и тези от тях, които са специализирани в подбора за океански и речни круизни кораби и хотелски персонал в България и чужбина. Те са усмихнати, отговорни и са готови да ви помогнат с информация за компаниите, изисквания за свободни работни места, съвети за интервю, подпомагане при подготовка на документи и пътуване. Можете да им се обадите директно или да ни пишете на shipjobs@easyconsultbg.com! И не забравяйте, че услугите ни са напълно безплатни за кандидатите.

Позиции на борда

Позициите за работа изискват да имате включен Javascript за тази страница.

Процес по кандидатстване:

Консултантите в Изи Круизес имат години опит в подбора за круизни кораби и могат да Ви предоставят ценни съвети свързани с кандидатстването.

 • За да кандидатствате Вие трябва да:

  • Сте навършили 18г.;
  • Да говорите свободно един или повече от следните езици: Английски, Немски, Турски, Испански;
  • Имате поне 1.5 години опит на позицията, за която кандидатствате. Можете да разгледате отворените ни позиции тук (хиперлинк към отворени позиции);
  • Имате желание да обиколите света и работите едновременно.
 • Основни стъпки за кандидатстване:

  • Изпратете ни Ваше актуално CV /за предпочитане на английски език/, заедно със скорошна Ваша снимка – трябва да подготвите ясно, кратко и информативно CV с хубава снимка, на която изглеждате като истински професионалист ( без снимки от нощни заведения) и на която сте усмихнат;
  • Един от нашите рекрутъри ще разгледа Вашето CV и на база опита Ви, ще се свърже с Вас;
  • След това ще преминете вътрешно интервю с един от нашите консултанти;
  • Следващата стъпка е: Според нуждите на нашите клиенти ще Ви насрочим интервю директно с представител на някоя от круизните компании. Моля имайте предвид, че ние правим подбор целогодишно. Можете да се информирате за интервютата на място с компаниите на нашия уебсайт или във Фейсбук групата ни: www.facebook.com/groups/korabi/ ;
  • Ние ще Ви дадем съвети за предстоящо интервю и ще Ви помогнем, както можем.
 • Основни стъпки преди заминаване:

  • Ние в Изи Круизес се грижим за нашите кандидати и ще Ви помогнем да се подготвите за заминаване;
  • Ще Ви обясним и асистираме при подготовката на документите;
  • Ще се погрижим да получите и подпишете трудовия си договор преди заминаване. Ако имате някакви притеснения и въпроси относно договора Ви, ние винаги ще направим всичко възможно, за да Ви го обясним;
  • Ще ви предложим помощ относно пътуването Ви до кораба и ще намерим най-добрия и подходящ самолетен или автобусен билет;
  • Ако в края, имате допълнителни въпроси, можете винаги да се свържете с нас;
  • Не забравяйте, че ние НЯМАМЕ никакви такси и комисионни и, че нашите успуги са НАПЪЛНО безплатни за кандидатите.

Благодарим Ви, че използвате нашите услуги и много успех занапред!

Често задавани въпроси

Целогодишно чрез полълване на Application Form онлайн или на място в офиса ни
Оферти за работа на кораб получаваме целогодишно, като кога ще бъдете назначен зависи преди всичко от вашият професионален и езиков опит
ДА,необходими са за работа на презокеански круизни кораби,но НЕ и за речни пасажерски кораби
ДА, възможно е, но зависи от отворените позиции към дадения момент
ДА, в свободното си време, което зависи от Вашата длъжност и работен график

За презокеанките кораби - Продължителността на договора е обикновено 6месеца ( +/- 2месеца ), като отпуска по време на договора няма

За речните кораби - Сезонът на речните кораби е от март до декември

Договорите са обикновено от началото до края на сезона, като на всеки 1,5 месеца / 3месеца ви се полага отпуска от около 2 седмици ( за някои речни компании отпуската е платена )

7 дни в седмицата от началото на договора
Не, не дължите никакви такси или комисиони. Услугите ни са напълно безплатни за кандатите през всеки един етап от подбора - преди, по време на или след назначаване.

- Речен кораб: Ние ще Ви помогнем да изберете най-оптималния вариант за пътуване, като ще Ви съдействаме на всяка стъпка – от подписване на договора до качването на кораба.

- Презокеански кораб: Работодателят организира изцяло пътуването Ви, като накрая Ви посреща на летището и Ви изпраща след приключване на договора Ви.

Да. Имаме позиции, за които не се изисква международен опит, и ще се радваме да получим Вашата кандидатура. Можете да получите допълнителна информация от някой от нашите консултанти.
Морска трудова конвенция, 2006

Морската трудова конвенция от 2006 г.( MLC 2006) е приета от 94-та международна конференция на труда в морската сфера в Женева през февруари 2006 г и влиза в сила на 20-ти август 2013-та година, след ратификацията на 30 държави с общ дял от над 33 % от световния тонаж.

Конвенцията предвижда всеобхватно права и защита при работа на 1,2 милиона моряци в света и определя правото на моряците на достойни условия на труд по широк кръг теми.

Предимствата за подписване на борда на кораб, който е бил сертифициран като съответстващ, включват:

 • MLC осигурява защита на моряците от корабособственици, в крайна сметка отговорни за изпълнението и изискванията на MLC.
 • Наемане и назначаване – Корабособствениците са длъжни да използват агенции за подбор , които отговарят и са сертифицирани по стандарти на MLC.
 • Споразумение за заетост на моряците (SEA) – морякът ще се ползва от предимството на ясно, индивидуално Споразумение за заетост на моряците (SEA) и където е приложимо CBA.
 • Заплата – Всички моряци ще бъдат заплатени за работата си редовно и изцяло в съответствие с техните споразумение за заетост.
 • Работно време - MLC 2006, заедно с STCW2010, установяват максималната продължителност на работното време и минималната продължителност на почивката.
 • Самообезщетение – морякът има право да бъде репатриран без никакви разходи за него, освен при определени конкретни обстоятелства.
 • Храни и напитки - MLC изисква обектите за обществено хранене на борда да позволяват на моряците да получават адекватни, разнообразни и хранителни ястия, приготвени и сервирани в хигиенни условия.
 • Медицински грижи – под MLC моряците имат право незабавно да посетят квалифициран лекар във всяко пристанище, без никакви разходи за тях.
 • Отговорност на корабособствениците за болест, нараняване и смърт – Моряците се ползват от защитата, осигурена от собственика на кораба при последици от болест, нараняване и смърт, настъпили във връзка с тяхната работа.
 • Оплаквания на моряци – всички моряци имат право да отправят оплаквания директно до капитана и ако считат, че е необходимо – до съответни външни органи.Копие от „Процедурата за жалби и оплаквания на борда“ се получава при качване на борда. Моряците имат право да се оплакват и докладват и на агенцията за щатния съства.Жалбите се разглеждат в рамките на 14 дни и морякът получава писмен отговор на оплакванията си.

Easy Cruises не изисква такси за набиране на персонал или други подобни разходи за назначаване на работа или осигуряване на заетост на моряците. Ако някой от нашите офиси за екипажи или агент , изиска плащане от Вас в замяна на наемане на работа , моля свържете с представител на корабособственика или с управителя на Easy Cruises.

Easy Cruises ISO 9001 2008 UKAS Easy Cruises MLC
Румънски Кандидати

Easy Cruises ltd este o companie specializată în recrutarea personalului pentru nave de croazieră fluviale și oceanice certificată MLC 2006 și ISO 9001. Este deținută și manageriată exclusiv de catre Easy Consult Ltd. – unul dintre liderii pieței de HR din Bulgaria. Ne mândrim cu abilitatea de a oferi candidaților de succes oportunități de angajare unice și extrem de interesante. Serviciile personalizate și un proces de preselecție foarte riguros ne-au permis să înregistrăm rezultate foarte bune în potrivirea candidaților noștri cu cerințele clientului.

Pentru a aplica trebuie să îndepliniți urmatoarele criterii:

 • Vârsta minimă 18 ani

 • Abilitatea de a vorbi fluent în cel puțin una dintre următoarele limbi straine: Engleză, Germană, Turcă, Spaniolă
 • Experiență anterioară pe o poziție similară cu cea pentru care aplicați de cel puțin un an și jumătate
 • Dorința de a călători și munci în jurul lumii
 • Să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră actualizat – de preferat in Engleză – împreună cu o poza recentă. CV-ul trebuie să fie bine structurat, cu informații precise, relevante și să conțină o poza profesională, de preferat una în care zâmbiți (evitati pozele din cluburi)
 • Cel puțin o recomandare din partea angajatorului anterior
 • Serviciile noastre sunt complet GRATUITE, fără nici un fel de taxe ascunse
 • Pentru companiile care efectuează croaziere oceanice:
  - Certificări STCW valide;
  - Pașaport valid
  - Carnet de marinar valid
  - Bucătarii trebuie să dețină certificat de bucătar de vas (Ship’s Cook)

Dacă sunteți interesați vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră pe adresa de email: shipjobs@easyconsultbg.com

Filiala Varna
Landmark Center, etaj 3, biroul 15,
24-26 Blvd Slivnitsa, nr 24-26 Varna 9000
Telefon / Fax +359 52 603190
Telefon mobil +359 882 90 73 20

Filiala Burgas
Strada Vardar, nr 26
etaj 2, biroul 2,
Burgas 8000
Telefon mobil +359 884 93 83 44

Контакти

Централен Офис

Бизнес Парк София, Младост 4,

Сграда 15, Партер

София 1766

Клон Варна

бул.Сливница 24-26,

Етаж 3, офис 15

Варна 9000

Клон Бургас

ДАС Марина Бургас

Морска гара - Пристанище Бургас

Партер

Бургас 8000

Клон Пловдив

Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А,

Етаж 1,

Пловдив 4003

Свържете се с нашите рекрутери ТУК